Följ GTT

Interoute utökar molnnärvaron i Australien

Pressmeddelande   •   Nov 17, 2017 09:40 CET

Interoute öppnar en ny anslutningspunkt (Point-of-Presence) i Sydney, Australien.

Stockholm, 17 november 2017 – Det globala moln- och nätverksföretaget Interoute meddelar att man öppnar en ny strategiskt belägen anslutningspunkt (Point-of-Presence) i Sydney, Australien. Anslutningspunkten är den tredje i Asien och Stillahavsområdet och kommer att hantera Interoutes 18:e virtuella datacenter (VDC) globalt.

Nyheten möter kunders efterfrågan på en utökad global molnnärvaro i Asien och Stillahavsområdet och förlänger räckvidden på Interoutes nya Edge SD-WAN-tjänster. Anslutningspunkten ger även bättre tillgång till övriga tjänster och plattformar i regionen och kommer att vara en knytpunkt för Interoutes nätverk i Singapore och Hong Kong.

 "Att öppna en ny anslutningspunkt är ett viktigt steg i att öka vår närvaro i Asien och Stillahavsområdet och därmed kunna förse företag med snabbare, mer tillförlitlig och säker tillgång till molnet och IT-tjänster" säger Mark Lewis, EVP Product and Development på Interoute.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här (på engelska).

Interoute äger och förvaltar ett av Europas största nätverk och en global molntjänstplattform, som omfattar 15 datacenter, 17 virtuella datacenter och 33 co-locationcenter med kopplingar till ytterligare 195 datacenter i Europa från tredjepart. Interoutes full-service Unified ICT-plattform tillgodoser internationella företag så väl som många av världens främsta telekomoperatörer samt myndigheter och universitet. Interoutes strategi för Unified ICT har bevisats vara attraktivt för företag som vill ha en skalbar och säker uppkoppling, och en gränslös plattform för att bygga röst-, video- och datatjänster, men också tjänsteleverantörer i behov av hög internationell datatransitkapacitet och infrastruktur. Med en etablerad verksamhet i Europa och Nordamerika, äger Interoute även 24 stadsnät i Europas mest betydande affärscentras. www.interoute.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://interoute.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.