Följ GTT

Interoute vinner branschpris för molnplattform – igen

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2017 10:17 CET

Interoute har fått utmärkelsen Winner Cloud Infrastructure Award 2017 på World Communication Awards.

Stockholm, 12 december 2017. Det globala moln- och nätverksföretaget Interoute har för andra året i rad fått utmärkelsen Cloud Infrastructure Award vid årets upplaga av ansedda telekomutmärkelsen World Communication Awards.

Juryn utsåg Interoutes molnplattform Enterprise Digital Platform som vinnare på grund av dess Software Defined Network som optimerar access till alla applikationer i både datacentret och molnet.

”Många av jurymedlemmarna gav Interoute maxpoäng inom denna kategori, och menar att Interoutes Enterprise Digital Platform är ett bra exempel på hur Software Defined Networking fungerar i praktiken och att lösningen använder tekniken på rätt sätt, för att ge hög prestanda och flexibla svarstider i stor skala”, sa en talesperson från World Communication Awards.

”Jag är mycket glad över att Interoutes tekniska ledarskap belönats med branschutmärkelsen för bästa Cloud Infrastructure för andra året i rad, säger Gareth Williams, VD för Interoute. Interoutes Enterprise Digital Platform har ett spännande år framför sig då vi fortsätter att bygga vår globala molnbaserade Iaas-plattform, nätverksteckning och Interoutes Edge-portfölj. Vårt fokus är att skapa de snabbaste och mest effektiva tjänsterna för våra företagskunder. 

Interoute äger och förvaltar ett av Europas största nätverk och en global molntjänstplattform, som omfattar 15 datacenter, 17 virtuella datacenter och 33 co-locationcenter med kopplingar till ytterligare 195 datacenter i Europa från tredjepart. Interoutes full-service Unified ICT-plattform tillgodoser internationella företag så väl som många av världens främsta telekomoperatörer samt myndigheter och universitet. Interoutes strategi för Unified ICT har bevisats vara attraktivt för företag som vill ha en skalbar och säker uppkoppling, och en gränslös plattform för att bygga röst-video- och datatjänster, men också tjänsteleverantörer i behov av hög internationell datatransitkapacitet och infrastruktur. Med en etablerad verksamhet i Europa och Nordamerika, äger Interoute även 24 stadsnät i Europas mest betydande affärscentras. www.interoute.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://interoute.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.