Följ Interoute is now GTT

Blogginlägg

Frigör innovationskraften hos medarbetarna

Frigör innovationskraften hos medarbetarna

Blogginlägg   •   Maj 16, 2018 11:09 CEST

Ansvaret för UC- och telefonilösningar flyttas allt oftare till centrala IT-avdelningen. Fördelarna med detta är många samtidigt betyder det kompromisser gällande lokala önskemål, vilket ställer krav på att IT-avdelningen säljer in värdet av den centraliserade lösningen till medarbetarna. Vi har sammanställt fyra viktiga punkter för en lyckad implementering av en centraliserad UC-lösning.

Raka vägen till nöjdare medarbetare

Raka vägen till nöjdare medarbetare

Blogginlägg   •   Sep 04, 2015 13:17 CEST

Den flitiga läsaren av Telekom idag kunde igår läsa en artikel med rubriken ”Distansarbete allt mer självklart - och ger nöjda användare”. En artikel baserad på en ny undersökning genomförd av SIFO.

Distansmötesrevolutionen är här

Blogginlägg   •   Jun 22, 2015 17:17 CEST

Nyligen läste jag en krönika i Telekom idag där skribenten Lars Hultman efterlyser ett integrerat verktyg för distansmöten. Efterlysningen gällde inte enbart ett videokonferensverktyg som fungerar som en förlängning av den tidigare konferensrumskulturen, utan en lösning som omfamnar den flexibla, alltmer mobila arbetsplatsen och behovet av oplanerade möten.

Leve det flexibla arbetslivet!

Leve det flexibla arbetslivet!

Blogginlägg   •   Jun 18, 2015 15:02 CEST

​Dags för en annan typ av moln

​Dags för en annan typ av moln

Blogginlägg   •   Jun 10, 2015 14:12 CEST

Våren 2015 har varit ovanligt spännande på många sätt. Världsekonomin har blåst in många regntunga moln och i horisonten kan vi se en skymt av en Grexit, oroligheter österut och fuffens i Fifa. För att ladda upp inför en oerhört intressant höst skulle jag rekommendera att man stryker molnet ur sin panna och låter sig sjunka in i några av de mer lockande böckerna för hängmattan eller strandfilten.

När vi vaknar har allt ändrats

När vi vaknar har allt ändrats

Blogginlägg   •   Maj 25, 2015 15:50 CEST

De senaste månaderna har artificiell intelligens kanske diskuterats mer än under de senaste 15-20 åren. Även om man fortfarande kan ifrågasätta hur intelligens ska definieras, råder det ingen tvekan om att den artificiella sorten inom kort kommer att förändra världen mer än de flesta revolutioner mänskligheten tidigare upplevt.

Fluffiga små moln möter stenhård realism

Fluffiga små moln möter stenhård realism

Blogginlägg   •   Maj 18, 2015 09:32 CEST

Som alla nya revolutionerande förändringar i samhället har molntekniken både målats upp som lösningen på allt, uppvisat irriterande tillkortakommanden och ibland inte riktigt använts till rätt saker. När molnen skingrats brukar det som blir kvar vara något vi inte ens tänkte oss från början.

Så hade man kunnat undvika en katastrofal upphandling

Så hade man kunnat undvika en katastrofal upphandling

Blogginlägg   •   Mar 31, 2015 09:00 CEST

När det är dags att handla upp en global kommunikationslösning är det för många ett svåröverskådligt projekt. De vanligaste anledningarna till att man ser över sina lösningar brukar vara att man antingen vuxit, organiskt eller genom förvärv, eller införande av nya system. Men att i grunden förändra något så grundläggande som organisationens hela kommunikationsflöde kan vara tämligen utmanande.

Kan du höra maskinerna prata?

Kan du höra maskinerna prata?

Blogginlägg   •   Feb 16, 2015 11:23 CET

När man pratar om teknisk utveckling och försöker spå vad som ska hända inom några år brukar man underskatta vissa trender och överskatta andra. Men inte sällan missar man fullständigt de mest revolutionerande.