Gå direkt till innehåll
GTT ansluter Carolls europeiska detaljhandelsverksamhet

Pressmeddelande -

GTT ansluter Carolls europeiska detaljhandelsverksamhet

GTT Communications, Inc (NYSE: GTT), den ledande globala cloud networking-leverantören till multinationella kunder, meddelar idag att damklädesföretaget Caroll, som ingår i Vivarte-koncernen, har valt GTT för att driva företagets europeiska WAN (Wide Area Network). GTT kommer ansluta Carolls franska huvudkontor med de 173 butikerna i totalt nio länder, Andorra, Belgien, Tyskland, Italien, Luxemburg, Monaco, Portugal, Spanien och Schweiz.

GTT kommer tillhandahålla säkra MPLS- och ADSL-anslutningar för Carolls näthandel och europeiska butiker. GTT kommer också leverera trådlösa 4G-anslutningar, som gör att nya butiker kan vara igång inom loppet av 15 dagar. WAN-lösningen med hög prestanda och säkerhet använder GTT:s globala Tier 1 IP-nätverk, som kan öka hastigheten och flödet av affärskritisk data, vilket möjliggör förbättrad lagerhantering och snabbare online-beställningar, vilket i slutänden har en positiv påverkan på kundupplevelsen.

- Caroll kommer utnyttja GTT:s expertis inom managerade nätverk för att ansluta de 173 butikerna och webbplat med vårt huvudkontor i Frankrike, sa Frédéric Mayette, CIO på Caroll. Alla våra butikers ordrar kommer gå över GTT:s nätverk. En ny påfyllningsberäkning görs varje kväll, men 2020 kommer butikerna att arbeta i realtid direkt mot huvudkontorets centrala system, som då kommer att kunna visa den exakta lagerstatusen. Denna realtidsvy över lagret är en viktig del i vår multikanalstrategi och gör det möjligt för oss att snabbt ta emot, hantera och leverera kundordrar online eller personligen.

- Vi förstår hur viktig säker, robust uppkoppling är för att kunna ge en enhetlig detaljhandelsupplevelse, säger Rick Calder, GTT:s CEO och koncernchef. Vi är glada över att kunna stötta Carolls detaljhandelsverksamhet med våra ledande cloud networking-tjänster som ansluter människor och verksamheter runt om i världen till samtliga applikationer i molnet.

Detta pressmeddelande från GTT är en översättning av den ursprungliga engelska versionen. Syftet är att säkerställa konsekvens i betydelsen mellan de engelska och svenska versionerna, i händelse av skiljaktigheter så ska den engelska versionen gälla.

Ämnen


Om GTT:

GTT kopplar samman verksamheter runt om i världen och till samtliga applikationer i molnet. Våra kunder drar nytta av högkvalitativ service baserad på våra kärnvärden enkelhet, snabbhet och agilitet. GTT äger och driver ett globalt tier 1-internetnätverk och har ett omfattande erbjudande inom nätverkstjänster för molnet. För mer information om GTT (NYSE: GTT), besök www.gtt.net.

Om Caroll:

I mer än 50 år har Caroll förkroppsligat smart och modern design av damkläder, som ger kvinnor en elegant och inspirerad look i sitt dagliga liv. I allt från kreativa workshops till butiker, hittar Caroll sätt att kontinuerligt vara nyskapande och erbjuda kvinnor elegant och åtråvärt mode. För mer information om Caroll, besök www.caroll.com.

Presskontakt

Jenny Gunell

Jenny Gunell

Presskontakt Director Marketing North Region +46 767 70 05 77