Gå direkt till innehåll
The Total Economic Impact of GTT SD-WAN
The Total Economic Impact of GTT SD-WAN

Pressmeddelande -

Oberoende studie visar på produktivitetsvinster med GTT SD-WAN

GTT Communications, Inc (NYSE:GTT), den ledande globala cloud networking-leverantören till multinationella kunder, meddelar idag resultatet av Total Economic Impact TM (TEI) studie genomförd av Forrester Consulting. Studien granskar de affärsmässiga fördelarna och avkastningen på investeringar (ROI) som genereras av GTT SD-WAN.

Forrester har i rapporten intervjuat GTTs kunder samt genomfört finansiella analyser som visar på att företag med GTT SD-WAN kan få en ROI på 213% och en återbetalningstid på under sex månader. Affärsnyttan med GTTs SD-WAN bidrar till avkastningen med minskad nedtid, optimerad nätverkstillgänglighet samt kostnads- och resursbesparingar på managerade tjänster. Kunderna som deltog i studien upplevde förbättrad produktivitet med i genomsnitt 25 insparade dagar i sin verksamhet.

Enligt Forresters TEI-rapport, ”nätverket fungerar som företags centrala nervsystem – när det kommer till såväl molnbaserade digitala tjänster som transaktioner i verksamheten eller i backoffice-support. GTT SD-WAN förbättrar nätverksprestanda och driftsäkerhet, vilket ger direkt effekt på företagets resultat.”

  • -Resultaten från Forresters TEI-studien visar att GTT SD-WAN gör det möjligt för verksamheter att koppla samman sina kontor runt om i världen och till alla molnapplikationer med förbättrad prestanda och effektivitet, säger Søren Wiinholt Petersen, Senior Vice President, Nordics & CEE på GTT. Genom att tillhandahålla SD-WAN över sin säkra och globala Tier 1-nätverk med direkt tillgång till molnleverantörer i hela världen, gör GTT det enkelt och kostnadseffektivt för företag att expandera och anpassa sitt företagsnätverk när allt mer flyttas till molnet.

GTTs fullt managerade SD-WAN ger ökad applikationsprestanda och kontroll, möjlighet till integrerad brandvägg och ett brett utbud från fler än 3500 regionala leverantörer.

Ladda ned Forrester Consultings rapport här.

Ämnen

Taggar


OM GTT
GTT kopplar samman verksamheter runt om i världen och till samtliga applikationer i molnet. Våra kunder drar nytta av högkvalitativ service baserad på våra kärnvärden enkelhet, snabbhet och agilitet. GTT äger och driver ett globalt tier 1-internetnätverk och har ett omfattande erbjudande inom nätverkstjänster för molnet. För mer information om GTT (NYSE: GTT), besök www.gtt.net.

Total Economic Impact Approach
Total Economic Impact Approach är en metod som utvecklats av Forrester Research som förbättrar företags teknikbeslutsprocess och hjälper leverantörer att kommunicera värdet om sina produktioner och tjänster till kunder. TEI-metoden hjälper företag att demonstrera, motivera och realisera det konkreta värdet av IT-initiativ till både ledande befattningshavare och andra viktiga affärsintressenter.

Denna studie är genomförd på uppdrag av GTT och levererad av Forrester Consulting. Det är inte avsett att användas som en konkurrensanalys. Forrester gör inga antaganden om den potentiella avkastningen som andra organisationer kommer att få. Forrester rekommenderar starkt att läsare använder sina egna uppskattningar inom ramen för rapporten i syfte att fastställa lämpligheten för en investering i GTT SD-WAN.

GTT granskade och lämnade feedback till Forrester, men Forrester upprätthåller redaktionell kontroll över studien och dess resultat och accepterar inte förändringar i studien som strider mot Forresters resultat eller döljer meningen med studien. GTT gav kundnamnen för intervjuerna men deltog inte i intervjuerna.

Detta pressmeddelande från GTT är en översättning av den ursprungliga engelska versionen. Syftet är att säkerställa konsekvens i betydelsen mellan de engelska och svenska versionerna, i händelse av skiljaktigheter så ska den engelska versionen gälla.


Presskontakt

Jenny Gunell

Jenny Gunell

Presskontakt Director Marketing North Region +46 767 70 05 77